• head_banner_01

Produk

Disesuaikan Non-standar tali kawat multi-lapisan winding LEBUS grooved winch drum

Katrangan singkat:

Drum Winch Grooved
Bahan: Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Tahan Karat, Aluminium, Baja Kekuatan Tinggi, dll
Standar Bahan: GB, AISI, ASME, ASTM, JIS, DIN,…
Suhu sekitar: -40 ° C Nganti +45 ° C
Suhu Sekitar Stroage: -40 ° C Nganti +50 ° C
Jinis Alur Drum: Alur Spiral utawa Alur Lebus
Arah Rotasi Drum: Lefthand utawa Righthand
Cara Processing: Machine Work
Diameter Tali Kawat: 3 MM ~ 100 MM
Peralatan Pengolahan: Pusat mesin CNC


Detail Produk

Tag produk

aplikasi

alur tali LEBUS cocok kanggo multi-lapisan nduwurke tumpukan nduwurke tumpukan hoist drum, nggunakake tali kawat nduwurke tumpukan luwih saka siji lapisan, kanggo ngurangi tali ing lapisan ndhuwur nduwurke tumpukan (liwat tali) cokotan tali, remet tali lan kahanan salabetipun saka tali kawat, supaya entuk transisi tali sing aman lan stabil, ndawakake umur layanan peralatan lan tali kawat.

Parameter teknis lan aplikasi

ora: Diameter kawat (mm): Arah rotasi Drum diameter (mm) Drum utama dawa (mm) Aplikasi
1 8 10 13 Kiri, Kanan 430 763 Winch rig workover minyak, Winch Towing

Tower crane

2 13 18 20 Kiri, Kanan 623 1144 Teknik Winch, Lifting Winch, Crawler crane
3 22 25 26 Kiri, Kanan 730 1220 Penambangan WinchLogging Winch
4 18 22 32 Kiri, Kanan 670 1240 Drilling Rig Winch, drawworks
5 28 32 36 40 Kiri, Kanan 560 630 Rotating Drilling Rig winch, peralatan Angkat
6 26 28 32 45 Kiri, Kanan 760 1146 1970 1765 Offshore Crane, Marine crane, Mooring winch

Struktur Produk

Komposisi Drum Alur: Inti Drum, Flensa, Poros, lsp
Processing: Tali drum karo grooves Cut langsung menyang them.Winch drum karo flange, alur LBS Cut langsung menyang awak drum, miturut syarat pelanggan ', flanges sing salah siji gandheng utawa meneng-bolted.geometri alur ditemtokake dening construction tali, diameteripun lan dawa, lan aplikasi.drum wis dimensi soyo tambah dibutuhake kanggo kondisi operasi nyata.

Apa milih kita

Tim insinyur profesional lan tim penjualan
Kita duwe tim insinyur lan tim sales profesional, sing paling akeh duwe luwih saka 10 proyek kanggo pengalaman

Peralatan sing diimpor
Kita duwe peralatan produksi majeng ing donya

Wektu timbal cepet
Pesenan cilik lan medium bisa dikirim sajrone 20 dina, pesenan gedhe 30-35 dina

Layanan siji-mandeg
Kita nyedhiyakake operasi produksi lan layanan perakitan

Kualitas dhuwur lan rega pabrik
Kita duwe sistem manajemen kualitas internasional ISO9001, uga pengalaman kontrol biaya produksi China, kita bisa mbantu ngirit 20% ~ 30% saka biaya produksi.

Layanan sawise-sales apik
Layanan sawise-sales bisa nganti telung taun, pelanggan duwe kerjasama luwih saka 15 taun karo kita, lan nampa pujian sing konsisten

Customized Non-standard wire rope multi-layer winding LEBUS grooved  winch drum
Customized Non-standard wire rope multi-layer winding LEBUS grooved  winch drum

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita