• head_banner_01

Produk

Polimer Nylon Materail Hemat Energi lan Insulasi Lebus Lengan Kanggo Ngangkat Winch

Katrangan singkat:

sistem alur leubs mesthekake yen multi-lapisan nduwurke tumpukan tali kawat ing drum rampung Gamelan menyang lan metu saka drum, lan bisa nemen ndawakake urip saka tali kabel.Sistem iki isih cara paling efektif lan sampurna.Tes wis nuduhake yen druml Lebus bisa ngluwihi tali kawat karo alur tali cocog specifications saka tali kawat.


Detail Produk

Tag produk

Kauntungan saka lengen klambi

perusahaan kita dikembangaké alur tali LEBUS wis kaluwihan ketok.Alur tali LEBUS cocok kanggo multi-lapisan nduwurke tumpukan, bisa èfèktif nyuda utawa ngindhari kedadean gangguan tali kawat baja.Ing proses desain saka drum winch, tali kawat nduwurke tumpukan bakal dileksanakake dening drum winch wis amba bukaan amba, pilihan diameteripun ngisor, posisi pamblokiran guide, struktur tali, jarak alur tali, tali alur Sudut spiral saka bagean podo. lan bagean climbing, supaya, sinau struktur drum winch lan ciri, bakal bantuan kanggo ngurangi utawa supaya lenga lapangan hoist drum kedadean tali disorderly, ndawakake nggunakake tali kabel lan urip drum.

Bahan lengan

Kanggo efisiensi lan ngirit biaya, lengen drum polimer sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan kita nggunakake bahan struktural linier kanthi bobot molekul luwih saka 1,5 yuta (bobot molekul bahan biasa mung 200,000 ~ 300,000) kanggo ngolah alur tali LEBUS, sing rapet. disambungake karo drum kanthi benang spiral

Kaluwihan saka bahan nilon

materi nilon molekul dhuwur bobot entheng, resistance impact, resistance suhu kurang, poto-lubrication, panyerepan saka energi impact lan ciri lengkap liyane.Kulit drum polimer, utamane ndhukung drum sing diimpor lan domestik gedhe, kerekan drum drum super gedhe, nyegah ekstrusi tali kawat utawa karusakan tali kawat cokotan, supaya tali kawat bisa transisi lancar ing antarane lapisan.

Tampilan produk

NAMA PRODUK tali kawat multi-lapisan kabel menyang sistem spooling drum angkat lebus lengan
PRODUK NAMA LAIN Lebus alur lengan
PERALATAN PENGOLAHAN Pusat mesin CNC
DRUM GROOVE ROTATION Lefthand, Righthand
JENIS SLING Tali kabel utawa kabel
KAPASITAS TALI 50-1000M
PRODUK NAMA LAIN Drum alur LBS utawa drum tali kawat
MATERI Nilon polimer dhuwur utawa baja karbon
JENIS GROOVING Lebus alur
JAMINAN 1 taun
 
Polymer Nylon Materail Energy Saving And Insulation Lebus Sleeves For lifting Winch
Polymer Nylon Materail Energy Saving And Insulation Lebus Sleeves For lifting Winch

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita