• head_banner_01

Produk

Lebus Rope Groove Drum Hydraulic Crane Winch Kanthi Encoder Lan Rem Sabuk

Katrangan singkat:

winch crane hidrolik, bahan yaiku baja paduan, kapasitas tali 200m, jinis rem yaiku rem sabuk lan rem cakram Multiple, rating daya 10T.


Detail Produk

Tag produk

Winch hidrolik utamané dirating mbukak winch luwih gedhe, ing kahanan normal luwih saka 10T kanggo 5000T winch desain winch hydraulic.
Struktur kasebut utamane dumadi saka motor hidrolik (kacepetan rendah utawa motor kacepetan dhuwur), rem multi-disc sing biasane ditutup hidrolik, kothak gear planet, kopling (opsional), drum, poros penyangga, pigura, penet tali (opsional) lan liya-liyane.Motor hidrolik nduweni efisiensi mekanik sing dhuwur, torsi wiwitan sing gedhe, lan bisa njaluk miturut kondisi kerja distribusi aliran kanthi beda, isih bisa ngrancang miturut kabutuhan langsung Integrasi ing klompok katup distribusi lenga motor, kayata tutup imbangan sabuk, tutup kakehan. , tutup anter jemput, katup reversing kontrol tekanan dhuwur utawa kinerja klompok tutup liyane, rem, kothak gear planet dipasang langsung ing drum, Drum, poros dhukungan, desain pigura miturut syarat mekanik, struktur sakabèhé prasaja lan cukup lan cukup. kekuatan lan rigidity.Mulane, winch seri iki nduweni karakteristik struktur kompak, ukuran cilik, bobot entheng lan katon ayu, lan nduweni karakteristik safety sing apik, efisiensi dhuwur, torsi wiwitan gedhe, stabilitas kacepetan sing apik, gangguan sing kurang lan operasi sing dipercaya ing kinerja.

jeneng produk Winch crane hidrolik
werna kuning / ireng / abu-abu / minangka adat
ukuran 35*35*20
Narik 8/10/15/20
lapisan 1-7
Kapasitas tali kawat 17-230
Motor hidrolik Minangka adat
rasio reduksi planet I=5.23
L/min Minangka adat

Gambar Outline Produk

Lebus Rope Groove Drum Hydraulic Crane Winch With Encoder And Belt Brake

Parameter produk

Model

Daya tarik

(KN)

Kacepetan tali

(m/min)

Drum ngisor

Dhiameter

(mm)

Bedane tekanan kerja

(Mpa)

Kapasitas tali (mm)

Diameter tali baja

(mm)

Model saka

motor hidrolik

LBSW-DN10-10-00

10

0-40

250

13

100

10

C2.5-5.5

LBSW-DN12-18-00

12

0-40

250

12.5

100

12

C2.5-5.5

LBSW-DN14-20-00

20

0-35

300

12

100

14

C2.5-5.5

LBSW-DN15-30-00

30

0-30

350

14

100

15

C3-5.5

LBSW-DN22-65-00

65

0-35

550

15

200

22

C5-5

LBSW-DN24-80-00

80

0-30

600

16

200

24

C5-5.5

LBSW-DN30-120-00

120

0-30

750

16

200

30

C7-5.5

LBSW-DN38-180-00

180

0-30

860

16

200

38

C7-5.5

Pasar Ekspor Utama

Asia / Australasia / Tengah / Amerika Selatan / Eropa Timur / Amerika Utara / Eropa Barat

FAQ

Q1.Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang? Apa sampeyan bisa nyedhiyani?
Kita minangka pabrik sing dumunung ing sabuk industri Kutha Shijiazhuang, produk utama yaiku motor orbit hidrolik, winch hidrolik, rem hidrolik, pukulan lubang stee hidrolik, setir hidrolik, lsp.

Q2.Aku pengin tuku produk sampeyan, kepiye carane mbayar?
Kita ndhukung T / T, Paypal, Western Union, uga sampeyan bisa mbayar liwat jaminan perdagangan Alibaba

Q3. Kepiye babagan garansi?
Kita janji bakal nyedhiyakake produk berkualitas tinggi lan layanan purna jual profesional. Kita bisa nyedhiyakake dhukungan teknis anggere sampeyan butuh, ngluwihi, kita uga menehi garansi nem wulan.

Q4.Yen kita ora nemokake apa sing dikarepake ing situs web sampeyan, apa sing kudu ditindakake?
Sampeyan bisa miwiti pacelathon kanggo kita utawa ngirim email babagan gambaran lan gambar saka produk sing perlu, Kita bakal mriksa yen kita bisa nyedhiyani.

Q5.Can kita bisa tuku 1pc saben item kanggo testing kualitas?
Ya, kita ngerti tes kualitas penting lan kita seneng ngirim 1pc kanggo tes kualitas


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk