• head_banner_01

Produk

lebus grooved drum kanggo tower crane

Katrangan singkat:

ower crane yaiku crane puteran sing boom dipasang ing ndhuwur menara sing dhuwur.Utamane digunakake kanggo transportasi vertikal bahan lan instalasi komponen ing construction saka bangunan multi-storey lan dhuwur-munggah.Iki kalebu struktur logam, mekanisme kerja lan sistem listrik.Struktur logam kalebu awak menara, boom, basa, rod lampiran, lan liya-liyane. Mekanisme kerja nduweni papat bagean: ngangkat, luffing, ngowahi lan mlaku.Sistem listrik kalebu motor, controller, pigura distribusi, sirkuit nyambungake, sinyal lan piranti cahya, etc.
Drum minangka bagéyan penting saka crane menara, sing nduweni peran kanggo ngangkat utawa ngedhunake barang sing abot kanthi nggulung tali kawat.
Tali kawat kudu ditaleni kanthi bener ing drum winch supaya bisa lancar.Drum kanthi alur tali mbantu nggulung tali kawat kanthi rapi lan nyegah gangguan tali kawat.Penggulungan tali kawat kudu lancar sabisa, supaya bisa muter kanthi lengkap kanggo kinerja tali kawat lan ndawakake umur layanan.Yen ana alur guide tali ing drum, iku bakal bantuan nduwurke tumpukan lancar, perusahaan kita gawé LEBUS tali alur drum, iku kanggo éling Gamelan nduwurke tumpukan saka tali.


Detail Produk

Tag produk

DrumJumlah Tunggal
DrumDesain LBS Groove Utawa Spiral Groove
Bahan Karbon Stainless lan Baja Paduan
Ukuran Kustomisasi
Range Aplikasi Operasi Terminal Pertambangan
Sumber Daya Listrik lan hidrolik
Kapasitas Tali 100~300M

nggunakake lingkungan:

1. Panggunaan ruangan diijini;
2. Ketinggian ora ngluwihi 2000M;
3. Suhu sekitar -30 ℃ ~ + 65 ℃;
4. Diijini bisa digunakake ing kahanan udan, cipratan lan bledug.

Model produk:

model rol rebus iki: LBSZ1080-1300
Dhiameter drum Ribas yaiku 1080mm, dawane 1300mm,

Pancegahan kanggo nggunakake crane winch

1, Tali kawat ing drum crane kudu disusun kanthi rapi.Yen tumpang tindih lan nduwurke tumpukan miring ditemokake, kudu mandheg lan disusun maneh.Dilarang narik tali kawat kanthi tangan utawa sikil kanthi rotasi.Tali kawat ora bakal diculake kanthi lengkap, paling ora telung puteran kudu dilindhungi.
2, tali kabel crane ora diijini kanggo simpul, corak, ing Jarak break luwih saka 10%, kudu diganti.
3. Ing operasi crane, ora ana sing bakal nyabrang tali kawat, lan operator ora ninggalake hoist sawise obyek (obyek) diangkat.Obyek utawa kandhang kudu diturunake ing lemah nalika ngaso.
4. Ing operasi, driver lan signalman kudu njaga visibilitas apik karo obyek ngangkat.Supir lan tukang sinyal kudu kerja sama kanthi rapet lan nuruti prentah sinyal kasebut.
5. Ing cilik saka Gagal daya sak operasi crane, sumber daya kudu Cut mati lan obyek ngangkat kudu sudo menyang lemah.
6, kerja kanggo ngrungokake sinyal komandan, sinyal kasebut ora dingerteni utawa bisa nyebabake kacilakan
Operasi kudu dilereni lan operasi bisa diterusake nganti kahanan wis jelas.
7. Ing cilik saka Gagal daya dadakan sak operasi crane, piso brake kudu dibukak langsung kanggo nyelehake barang.
8. Sawise operasi rampung, tray materi kudu ndharat lan kothak listrik kudu dikunci.
9, tali kawat crane ing proses panggunaan lan nyandhang mekanik.Karat pembakaran spontan saka karusakan lokal ora bisa diendhani, kudu interval ditutupi karo lenga protèktif.
10. Overloading dilarang banget.Tegese, luwih saka tonage mawa maksimal.
11. Manungsa waé kudu mbayar ora kanggo knot crane sak nggunakake.Remuk.tatu Arc.Erosi dening media kimia.
12, ora bakal langsung diangkat obyek suhu dhuwur, kanggo obyek karo sudhut lan sudhut kanggo nambah piring pangayoman.
13, ing proses nggunakake kudu kerep mriksa tali kabel digunakake, tekan standar kethokan kudu scrapped langsung.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita