• head_banner_01

Produk

  • offshore equipment 650KN eletric winch with CCS certification

    peralatan offshore 650KN winch elektrik karo sertifikasi CCS

    Winch ngowahi energi listrik dadi energi mekanik liwat motor, yaiku, rotor motor muter output, liwat sabuk segi telu, poros, pindah, lan banjur mimpin drum kanggo muter sawise deceleration.Reel ngubengi tali kawat 7 lan ngliwati blok katrol kanggo nggawe crane pancing angkat utawa nyelehake beban Q, ngganti energi mekanik dadi karya mekanik, lan ngrampungake beban transportasi vertikal lan mbukak beban.

  • Customized Non-standard wire rope multi-layer winding LEBUS grooved  winch drum

    Disesuaikan Non-standar tali kawat multi-lapisan winding LEBUS grooved winch drum

    Drum Winch Grooved

    Bahan: Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Tahan Karat, Aluminium, Baja Kekuatan Tinggi, dll

    Standar Bahan: GB, AISI, ASME, ASTM, JIS, DIN,…

    Suhu sekitar: -40 ° C Nganti +45 ° C

    Suhu Sekitar Stroage: -40 ° C Nganti +50 ° C

    Jinis Alur Drum: Alur Spiral utawa Alur Lebus

    Arah Rotasi Drum: Lefthand utawa Righthand

    Cara Processing: Machine Work

    Diameter Tali Kawat: 3 MM ~ 100 MM

    Peralatan Pengolahan: Pusat mesin CNC

  • Lebus grooved drum with ratchet for ocean surveying winch

    Lebus grooved drum karo ratchet kanggo segara surveying winch

    Drum Winch Grooved

    Bahan: Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Tahan Karat, Aluminium, Baja Kekuatan Tinggi, dll

    Standar Bahan: GB, AISI, ASME, ASTM, JIS, DIN,…

    Suhu sekitar: -40 ° C Nganti +45 ° C

    Suhu Sekitar Stroage: -40 ° C Nganti +50 ° C

    Jinis Alur Drum: Alur Spiral utawa Alur Lebus

    Arah Rotasi Drum: Lefthand utawa Righthand

    Cara Processing: Machine Work

    Diameter Tali Kawat: 3 MM ~ 100 MM

    Peralatan Pengolahan: Pusat mesin CNC

  •  Split sleeves for efficient use

    Lengan pamisah kanggo panggunaan efisien

    Sistem lengen pamisah LEBUS kasusun saka sepasang cangkang njaba sing diikat utawa dilas ing drum sing mulus kanggo nyedhiyakake pola grooving.Alur paralel heliks utawa LEBUS bisa diukir ing lengen klambi.
    Kaya kabeh drum LEBUS, grooving ing lengen pamisah dirancang kanggo cocog construction tali tartamtu, diameteripun lan dawa, lan kanggo cocog aplikasi.
    Nalika kulit pager drum jinis pamisah dipasang, lengen kulit pager pamisah dibungkus ing drum slotless Gamelan, lan disambungake rapet karo drum liwat bolts utawa welding, supaya lumahing Gamelan asli saka drum njaba lumahing dadi wangun. saka lebus pindho lempitan tali alur, kang trep kanggo aplikasi modifikasi winch utawa panggantos saka drum.

  • Customized Non-standard wire rope multi-layer winding LEBUS grooved  winch drum

    Disesuaikan Non-standar tali kawat multi-lapisan winding LEBUS grooved winch drum

    Drum Winch Grooved
    Bahan: Baja Karbon, Baja Paduan, Baja Tahan Karat, Aluminium, Baja Kekuatan Tinggi, dll
    Standar Bahan: GB, AISI, ASME, ASTM, JIS, DIN,…
    Suhu sekitar: -40 ° C Nganti +45 ° C
    Suhu Sekitar Stroage: -40 ° C Nganti +50 ° C
    Jinis Alur Drum: Alur Spiral utawa Alur Lebus
    Arah Rotasi Drum: Lefthand utawa Righthand
    Cara Processing: Machine Work
    Diameter Tali Kawat: 3 MM ~ 100 MM
    Peralatan Pengolahan: Pusat mesin CNC

  • wire rope winding Drum of Aluminum Alloy Material

    Tali kawat winding Drum Bahan Paduan Aluminium

    winch iku salah siji saka peralatan pilihan penting saka helikopter.Winch ing helikopter umume winch listrik,
    Winch listrik bisa nylametake lan ngangkat wong sing tatu utawa personel saka lemah menyang kabin helikopter ing kahanan helikopter sing nglayang.Ing negara nglayang saka helikopter, angkat tabung refueling, helikopter nglayang refueling, ngurangi wektu refueling helikopter, yaiku, nyuda wektu nyiapake tugas penerbangan;Nyumerepi kabel ing pancing winch, tali mudhun personel, supaya personel cepet mudhun menyang lemah kanggo nindakake tugas;Ngangkat lan ngangkut kargo entheng;Personil ngangkat aerial kanggo nindakake pakaryan aerial.Kanthi kemajuan terus-terusan lan pangembangan teknologi helikopter, teknologi winch listrik uga saya tambah apik, lan nduweni peran sing ora bisa diganti ing lapangan liyane.

  • Multiple grooved Winch Drum For BMU

    Multiple grooved Winch Drum Kanggo BMU

    Pembersih jendela umume digunakake kanggo ngresiki lan njaga Windows lan tembok njaba bangunan utawa struktur.Utamane kanthi mekanisme lumampah, pigura ngisor, sistem winch, kolom, mekanisme rotary, boom (mekanisme lengen teleskopik);Sistem winch minangka bagéan sing paling penting.Desaine langsung ana hubungane karo tata letak struktur kabeh mesin, keandalan kerja, stabilitas, urip tali kawat lan stabilitas kabeh mesin.
    LEBUS grooved pindho utawa kaping drum klompok diprodhuksi dening kita perusahaan, cocok kanggo kabeh jinis mesin reresik jendhela, kanggo ngatasi tali ing multi-lapisan masalah tali nduwurke tumpukan.

  • lebus grooved drum for tower crane

    lebus grooved drum kanggo tower crane

    ower crane yaiku crane puteran sing boom dipasang ing ndhuwur menara sing dhuwur.Utamane digunakake kanggo transportasi vertikal bahan lan instalasi komponen ing construction saka bangunan multi-storey lan dhuwur-munggah.Iki kalebu struktur logam, mekanisme kerja lan sistem listrik.Struktur logam kalebu awak menara, boom, basa, rod lampiran, lan liya-liyane. Mekanisme kerja nduweni papat bagean: ngangkat, luffing, ngowahi lan mlaku.Sistem listrik kalebu motor, controller, pigura distribusi, sirkuit nyambungake, sinyal lan piranti cahya, etc.
    Drum minangka bagéyan penting saka crane menara, sing nduweni peran kanggo ngangkat utawa ngedhunake barang sing abot kanthi nggulung tali kawat.
    Tali kawat kudu ditaleni kanthi bener ing drum winch supaya bisa lancar.Drum kanthi alur tali mbantu nggulung tali kawat kanthi rapi lan nyegah gangguan tali kawat.Penggulungan tali kawat kudu lancar sabisa, supaya bisa muter kanthi lengkap kanggo kinerja tali kawat lan ndawakake umur layanan.Yen ana alur guide tali ing drum, iku bakal bantuan nduwurke tumpukan lancar, perusahaan kita gawé LEBUS tali alur drum, iku kanggo éling Gamelan nduwurke tumpukan saka tali.

  • Lebus grooved drum for lifting winch

    Lebus grooved drum kanggo ngangkat winch

    Winch, uga dikenal minangka hoist, minangka piranti ngangkat cilik lan entheng kanthi tali kawat utawa rantai kanggo ngangkat utawa narik barang abot.
    Drum minangka bagéan sing paling penting saka sistem winch, Perusahaan kita duwe spesialisasi ing produksi druml beralur LEBUS, alur LEBUS kanthi efektif bisa ngatasi masalah tali nduwurke tumpukan multi-lapisan, bisa ngindhari fenomena tali biting, banget nyimpen tali. , nambah efisiensi kerja.
    Sistem LeBus minangka cara kanggo ngontrol spooling tali kawat ing drum winch supaya ora ana watesan praktis kanggo jumlah lapisan sing bisa spooled kanthi safety, tanpa preduli saka keruwetan beban lan kondisi kacepetan utawa ukuran tali. lan drum.

  • Split type lebus grooved sleeves of nylon or steel materials

    Split jinis lebus lengen alur saka bahan nilon utawa baja

    Sistem grooved Lebus minangka cara sing paling efektif lan sampurna kanggo ndawakake umur tali kawat.LBS alur tali ndadekake mbukak roto-roto mbagekke antarane lapisan, lan laku mbuktekaken sing nemen prolongs gesang tali kabel.Nyatane, lumahing test bisa ngluwihi umur tali kawat luwih saka 500%.Ngurangi karusakan tali kawat nambah safety lan nyuda downtime mesin.

  • Polymer Nylon Materail Energy Saving And Insulation Lebus Sleeves For lifting Winch

    Polimer Nylon Materail Hemat Energi lan Insulasi Lebus Lengan Kanggo Ngangkat Winch

    sistem alur leubs mesthekake yen multi-lapisan nduwurke tumpukan tali kawat ing drum rampung Gamelan menyang lan metu saka drum, lan bisa nemen ndawakake urip saka tali kabel.Sistem iki isih cara paling efektif lan sampurna.Tes wis nuduhake yen druml Lebus bisa ngluwihi tali kawat karo alur tali cocog specifications saka tali kawat.

  • Lebus Rope Groove Drum Hydraulic Crane Winch With Encoder And Belt Brake

    Lebus Rope Groove Drum Hydraulic Crane Winch Kanthi Encoder Lan Rem Sabuk

    winch crane hidrolik, bahan yaiku baja paduan, kapasitas tali 200m, jinis rem yaiku rem sabuk lan rem cakram Multiple, rating daya 10T.