• head_banner_01

Produk

Lebus grooved drum kanggo ngangkat winch

Katrangan singkat:

Winch, uga dikenal minangka hoist, minangka piranti ngangkat cilik lan entheng kanthi tali kawat utawa rantai kanggo ngangkat utawa narik barang abot.
Drum minangka bagéan sing paling penting saka sistem winch, Perusahaan kita duwe spesialisasi ing produksi druml beralur LEBUS, alur LEBUS kanthi efektif bisa ngatasi masalah tali nduwurke tumpukan multi-lapisan, bisa ngindhari fenomena tali biting, banget nyimpen tali. , nambah efisiensi kerja.
Sistem LeBus minangka cara kanggo ngontrol spooling tali kawat ing drum winch supaya ora ana watesan praktis kanggo jumlah lapisan sing bisa spooled kanthi safety, tanpa preduli saka keruwetan beban lan kondisi kacepetan utawa ukuran tali. lan drum.


Detail Produk

Tag produk

jeneng produk Drum kabel winch
DrumJumlah Tunggal Utawa Ganda
Desain Drum LBS Groove Utawa Spiral Groove
Bahan Karbon Stainless lan Baja Paduan
Ukuran Kustomisasi
Range Aplikasi Operasi Terminal Pertambangan
Sumber Daya Listrik lan hidrolik
Kapasitas Tali 100~300M

Struktur Produk

Komposisi Drum Alur: Inti Drum, Flensa, Poros, lsp
Processing: Tali drum karo grooves Cut langsung menyang them.Winch drum karo flange, alur LBS Cut langsung menyang awak drum, miturut syarat pelanggan ', flanges sing salah siji gandheng utawa meneng-bolted.geometri alur ditemtokake dening construction tali, diameteripun lan dawa, lan aplikasi.drum wis dimensi soyo tambah dibutuhake kanggo kondisi operasi nyata.

Aplikasi Produk

1.. Offshore Marine mesin: Offshore petroleum crane winch, Mooring winch, traksi winch, man-riding winch, jangkar winch, hidrologi winch
2. Mesin teknik: Cable winch, Tower crane, Piling machine, Hydraulic winch
3. Industri lapangan minyak: Rig pengeboran minyak, kerekan traktor minyak bumi, rig workover minyak bumi, winch unit pompa sing dipasang ing Trailer, Winch Logging, lsp
4. Mesin bangunan: Bangunan wipe wall winch, Winding hoist, Windlass
5. Winch pertambangan: Winch pengiriman, Winch penarik prop, Winch sinking, dll
6. Mesin Crane: Mesin angkat jembatan, Tower crane, Gantry crane, Crawler crane winch

Parameter sing dibutuhake kanggo produksi

Diameter kabel utawa diameter kabel (mm)
Dhiameter njero D1 (mm)
Dhiameter njaba D2 (mm)
Jembar antarane flange L (mm)
Kapasitas tali (m)
Bahan:
Arah rotasi: ngiwa utawa nengen?


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita