• head_banner_01

Produk

Split jinis lebus lengen alur saka bahan nilon utawa baja

Katrangan singkat:

Sistem grooved Lebus minangka cara sing paling efektif lan sampurna kanggo ndawakake umur tali kawat.LBS alur tali ndadekake mbukak roto-roto mbagekke antarane lapisan, lan laku mbuktekaken sing nemen prolongs gesang tali kabel.Nyatane, lumahing test bisa ngluwihi umur tali kawat luwih saka 500%.Ngurangi karusakan tali kawat nambah safety lan nyuda downtime mesin.


Detail Produk

Tag produk

Lengan LEBUS

Dibandhingake karo umum non grooved (lancar) drum lan spiral grooved drum, Grooved SteelDrumwis kaluwihan ketok ing nduwurke tumpukan rapi saka multi-lapisan tali kawat baja.alur lebus ndadekake nduwurke tumpukan tali kawat baja luwih Gamelan lan mbukak antarane lapisan roto-roto mbagekke, nyuda ora duwe aturan baku, nduwurke tumpukan lan tali nresep ing proses noto tali kawat baja, nyuda karusakan saka tali kawat baja, prolongs urip layanan saka tali kawat baja, mbenakake safety saka operasi peralatan, lan ngindhari wektu mati peralatan mechanical amarga panggantos tali disorderly.

Kerugian drum alur tali LBS yaiku luwih rumit, mula luwih larang tinimbang drum alur tali spiral.Nanging, biaya tambahan iki kanthi cepet diimbangi dening tabungan ing tali kawat, sing larang lan mbutuhake wektu produksi kanggo ngganti.

Kanggo nyuda biaya, kita ngasilake LEBUS SLEEEVES, sing uga digawe kanthi ukuran tali kawat sing dibutuhake.Materi kasebut bisa dadi baja utawa nilon, dilas utawa dipasang ing reel.Iki mesthekake yen tali kawat wis kebungkus ing lapisan tertib ing reel.Nalika tali kawat uga bisa diganti, mung SLEEVE bisa diganti tinimbang reel, nemen ngirit biaya lan wektu.

Lebus cara Pengolahan lengen

sistem alur lebus kawangun menyang lengen karo wangun alur, uga dikenal minangka LEBUS sleeve.Sawise rampung, iku Cut menyang loro bêsik ing arah 180 derajat, lan pungkasanipun gandheng utawa bolt karo awak drum.Cara iki bisa nyuda wektu mesin lan nambah efficiency mesin. Nalika alur tali kudu diganti kanggo dangu, lengen njaba bisa diganti langsung, nyimpen 500% saka biaya.

Kasus sukses

produksi lebus groovef drum lan grooved drum lengen klambi perakitan, saiki digunakake digunakake ing petroleum machinery, mining machinery, kapal, pelabuhan, ngangkat machinery, ngangkat machinery, etc., lan karo daqing oilfield, shengli oilfield, dagang oilfield, zhongyuan oilfield, liaohe oilfield oilfield, pabrik lenga nanyang, perusahaan gedhe kayata sany, diadegaké long-term, hubungan stabil kerjasama, Produk uga diekspor menyang Amerika Serikat, Kanada, Brazil lan ing.Pabrik kita bisa ngrancang lan nggawe macem-macem spesifikasi drum alur lebus, lengen alur lebus lan winch miturut syarat pangguna, nanging uga bisa nyedhiyakake instalasi ing situs.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita