• head_banner_01

Winch Listrik

  • Customized Non-standard wire rope multi-layer winding LEBUS grooved  winch drum

    Disesuaikan Non-standar tali kawat multi-lapisan winding LEBUS grooved winch drum

    Winch ngowahi energi listrik dadi energi mekanik liwat motor, yaiku, rotor motor muter output, liwat sabuk segi telu, poros, pindah, lan banjur mimpin drum kanggo muter sawise deceleration.Reel ngubengi tali kawat 7 lan ngliwati blok katrol kanggo nggawe crane pancing angkat utawa nyelehake beban Q, ngganti energi mekanik dadi karya mekanik, lan ngrampungake beban transportasi vertikal lan mbukak beban.

  • offshore equipment 650KN eletric winch with CCS certification

    peralatan offshore 650KN winch elektrik karo sertifikasi CCS

    Winch ngowahi energi listrik dadi energi mekanik liwat motor, yaiku, rotor motor muter output, liwat sabuk segi telu, poros, pindah, lan banjur mimpin drum kanggo muter sawise deceleration.Reel ngubengi tali kawat 7 lan ngliwati blok katrol kanggo nggawe crane pancing angkat utawa nyelehake beban Q, ngganti energi mekanik dadi karya mekanik, lan ngrampungake beban transportasi vertikal lan mbukak beban.