• head_banner_01

Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

babagan awake dhewe

Shijiazhuang Junzhong Machinery Manufactruing Co., Ltd

Perusahaan kita diadegake ing taun 200, minangka perusahaan ilmiah lan teknologi sing wis melu sistem retracting kabel.wis klumpukne kasugihan saka pengalaman ing multi-lapisan wincding saka tali kawat.

Kawulo hormati

Wiwit taun 2010, perusahaan entuk sertifikat paten model sarana sing cocog kanggo alur kabel lipat ganda multi-lapisan, lan ndhaptar merek dagang LBS ing 2013.

Lulus sertifikasi sistem manajemen mutu iso9001:2015 ing 2017.

Ing 2018, lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas peralatan senjata GJB9001C-2017.

Ing taun 2019, perusahaan kasebut diidentifikasi minangka smes ilmu pengetahuan lan teknologi ing Provinsi Hebei.

Apa Pilih Kita

Ing taun anyar, perusahaan karo kekuatan technical kuwat, peralatan produksi majeng, sistem kontrol kualitas ketat, ngrambah pembangunan kanthi cepet.
Kanthi linuwih produk, wis entuk asil sing luar biasa ing aplikasi militer lan sipil.Contone, wis digunakake ing kapal Laut, pengeboran minyak, mesin konstruksi, metalurgi batu bara lan lapangan liyane.

Kajaba iku, produk kasebut uga diekspor menyang Amerika Serikat, Inggris, Spanyol, Jerman, Prancis, Italia, Denmark lan negara-negara Eropa lan Amerika liyane, uga Jepang, Korea Selatan, Singapura, Australia lan negara-negara Asia-Pasifik liyane.

Ing proses produksi lan operasi, kita adhering menyang "nguber saka excellence, excellence" konsep lan kerjasama jero karo universitas domestik lan manca, institut riset, kawangun model "produksi, nggunakake, inovasi kolaborasi", cara ngelmu kaku lan spesialisasi produksi, kombinasi terus-terusan nyerep teknologi anyar apik produk riset lan pangembangan, prodhuksi kumpulan lan kumpulan saka produk kualitas cocok kanggo pasar, Uga kanggo pelanggan kanggo ngatasi siji sawise masalah technical liyane.
Ing wektu sing padha, perusahaan wis tansah tindakake sikap layanan "tetep janji, nambani saben liyane jujur", looking nerusake kanggo kerjasama tulus karo pelanggan ing ngarep lan luar negeri!