• head_banner_01

Lengan Lebus minangka pendekatan sing luwih efisien

Lengan Lebus minangka pendekatan sing luwih efisien

Lebus punika alur tali banget populer ing industri ngangkat,LEBUS alur ndadekake tali kawat nduwurke tumpukan Gamelan, mbukak roto-roto mbagekke antarane saben lapisan, laku wis mbuktekaken sing teknologi iki nemen prolongs urip layanan saka tali kawat, data nuduhake sing bisa ndawakake umur. saka tali kawat luwih saka 500%, nyuda karusakan tali kawat, nambah safety, lan nyuda peralatan mechanical kanggo downtime panggantos tali.

Dikenal yen tali kawat larang banget, sistem LEBUS nyuda karusakan tali kawat, ngirit dhuwit, uga ana cara sing luwih ekonomis.
cara liya kanggo nyimpen dhuwit nggunakake drum Gamelan lan lengen klambi karo lebus grooves, Cut lengan horisontal ing rong bagéan lan bolt utawa las utawa las menyang druml Gamelan.Yen jinis utawa spesifikasi tali kawat sing beda digunakake ing mangsa ngarep, lengen klambi bisa dicopot lan diganti nganggo lengen sing dirancang kanggo tali kawat anyar.

Sistem alur leubs mesthekake yen multi-lapisan nduwurke tumpukan tali kawat ing drum rampung Gamelan menyang lan metu saka drum, lan bisa nemen ndawakake umur saka tali kawat.Sistem iki isih cara paling efektif lan sampurna.Tes wis nuduhake yen druml Lebus bisa ngluwihi tali kawat karo alur tali cocog specifications saka tali kawat.

Cara kanggo nyimpen dhuwit nggunakake rol cahya lan bushing njaba karo grooves kanggo baris, Cut bushing horisontal ing rong bagéan lan bolt utawa las utawa las menyang reel cahya.Yen jinis utawa spesifikasi tali kawat sing beda digunakake ing mangsa ngarep, bushing bisa dicopot lan diganti karo bushing sing dirancang kanggo tali kawat anyar.

Sistem alur lebus mesthekake yen tali kawat nduwurke tumpukan multi-lapisan ing drum rampung Gamelan menyang lan metu saka reel, lan bisa nemen ndawakake umur saka tali kawat.Sistem iki isih cara paling efektif lan sampurna.Tes wis ditampilake sing Reel Lebus bisa ngluwihi tali kawat karo alur tali cocog specifications saka tali kawat.


Wektu kirim: Apr-27-2022