• head_banner_01

Winch lubrication lan wigati

Winch lubrication lan wigati

Gesekan, teori pelumasan lan teknologi pelumasan minangka karya dhasar ing riset winch.Sinau teori pelumasan tekanan dinamis cairan elastis, popularisasi minyak pelumas sintetik lan tambahan aditif tekanan ekstrim ing lenga ora mung bisa nambah kapasitas bantalan, nanging uga ningkatake efisiensi kerja,

Lubrication
1. Reducer gear wis lubricated karo lenga pindah mangsa utawa lenga silinder jenuh, lan lumahing lenga kudu mesthekake yen cacing wis kecemplung ing lenga.Reducer digunakake setaun sepisan kanggo ngganti lenga.
2. Bantalan poros utama lan bantalan ujung poros output reducer kudu diganti utawa ditambah kanthi rutin karo grease basa kalsium no.4, lan lenga kudu diganti saben rong taun.
3. Minyak pelumas kudu ditambahake menyang gear mbukak sadurunge miwiti saben wektu.
4, bagean lubrication liyane kudu lubricated sadurunge saben wiwitan, utamané ring tikaman antarane loro Gir ing poros output saka reducer lan lengen poros saka pindah aktif kudu kapenuhan lubricating lenga.

wigati
Kanggo winch, pelumasan sing bener lan pas wektune penting banget, amarga permukaan geser relatif ing tekanan, yen ing kahanan gesekan garing, wektu sing cendhak banget bakal rusak.Pelumasan sing apik bisa nyerep impact lan getaran transmisi gear, nyuda gangguan gear;Nyegah gluing lumahing waos lan abrasion;Ngurangi nyandhang lumahing waos;Relatif kanggo nambah kapasitas bantalan permukaan waos lan peran penting liyane.Lan ing pangguna winch, akeh ora ngerti peran penting saka lubrication, gagal kanggo mbayar manungsa waé cukup kanggo lubrication saka winch, lenga lubrication winch casually, ora ketemu syarat nggunakake.Ing bidang nangani kegagalan winch, ana akeh kacilakan sing disebabake pelumasan sing kurang.


Wektu kirim: Apr-27-2022