• head_banner_01

Fitur lan kahanan operasi saka alur LEBUS

Fitur lan kahanan operasi saka alur LEBUS

alur tali LBS dumadi saka grooves tali lurus lan grooves tali diagonal kanggo saben babak drum, lan posisi grooves tali lurus lan alur tali diagonal kanggo saben babak persis padha.Nalika tali kawat tatu ing pirang-pirang lapisan, posisi titik transisi nyebrang antarane tali kabel ndhuwur lan tali kawat ngisor tetep liwat alur tali diagonal, supaya nyebrang tali kabel ndhuwur rampung ing bagean diagonal. .Ing babagan alur tali lurus, tali kabel ndhuwur rampung tiba menyang alur kawangun dening rong tali kabel ngisor, mbentuk kontak line antarane tali, supaya kontak antarane tali kabel ndhuwur lan ngisor stabil.Nalika tali wis bali, dering retaining langkah karo flange bali ing loro ends drum digunakake kanggo nuntun tali kanggo menek munggah lan bali lancar, supaya tali disorderly disebabake nglereni tali lan squeezing saben liyane, supaya tali diatur rapi lan lancar transisi menyang lapisan ndhuwur, lan éling multi-lapisan nduwurke tumpukan.

Flange drum kudu tegak karo tembok drum ing kahanan apa wae, sanajan ana beban.

Tali kudu ditahan ing tension ing proses spooling supaya tali bakal ulig ing tembok alur.Nalika spooling ora bisa ketemu kondisi iki, roller penet bakal digunakake. Umume dianjurake supaya tension saka tali kudu paling sethithik 2% breaking tension utawa 10% mbukak.

Jarak amba armada umume ora kudu luwih saka 1,5 derajat lan ora kurang saka 0,25 derajat.

Nalika tali kawat dibebasake saka drum ngubengi sheave, tengah sheave kudu liwat tengah drum.
Tali kudu katahan bunder, ora ngeculke, sanajan ing beban maksimum.

Tali kudu struktur anti-rotasi.
Mangga ngukur owah-owahan diameteripun tali ing beban beda.


Wektu kirim: Apr-27-2022